Onze kinderopvang

Aan de historische Delftse grachten vind je het Max Havelaar Kindcentrum. Hier is ons kinderdagverblijf voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang - met ook voorschoolse opvang - voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Samen met onderwijs vormen wij een integraal kindcentrum.

 

Dat is een plek waar kinderen gedurende de dag komen om te leren, spelen, zich te ontwikkelen en te ontmoeten. Kinderen krijgen de ruimte om hun talenten optimaal te ontwikkelen in een omgeving waarin spelen, leren en vrije tijd vanuit één pedagogisch-onderwijskundige visie worden gecombineerd.

 

 

Niet alleen kinderen zijn nieuwsgierig, maar wij ook!

Voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

 

Ons kindcentrum biedt een gevarieerd en samenhangend aanbod van kinderopvang en onderwijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Hierbij spelen wij in op de snel veranderende samenleving en de nieuwe eigenschappen en vaardigheden die dit van kinderen vraagt. Daarom is er in onze pedagogisch-onderwijskundige visie bijvoorbeeld aandacht voor wetenschap, technologie, cultuur en vaardigheden die kinderen in de 21ste eeuw nodig hebben.

 

Het kinderdagverblijf - met een eigen ingang aan de Verwersdijk - vind je op de begane grond en grenst aan een besloten natuurlijke tuin. Een glazen corridor verbindt het kinderdagverblijf met onderwijs en de buitenschoolse opvang. De ingang van de buitenschoolse opvang is aan de Voorstraat.

 

Wat opvalt is de huiselijke sfeer, die je gelijk herkent. Dat geldt ook voor de kinderen; door de manier waarop de ruimte is ingericht worden de kinderen op een natuurlijke manier gestimuleerd om nieuw spel te ontdekken en als vanzelfsprekend nieuwe ervaringen op te doen.

 

Buitenspelen bij de BSO van Max Havelaar Kindcentrum in Delft