Werken bij Max Havelaar Kindcentrum

Toe aan een nieuwe uitdaging in de kinderopvang en/of het basisonderwijs?
Vind je nieuwe baan in ons kindcentrum dat volop in ontwikkeling is.

Roulerend pedagogisch medewerker (min. 27 uur)

Je start met een zwangerschapsvervanging op het kinderdagverblijf. Dit is drie dagen per week. Daarna wordt het een roulerende functie voor hele kindcentrum, dus zowel voor het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang. Dat is voor minimaal 3 dagen per week, maar meer kan ook!

 

Kun jij op een positieve wijze kinderen stimuleren en de ruimte geven om zelf te denken, te doen, te ontdekken en om zelf problemen op te lossen? Lees dan verder en solliciteer

Teamleider 0-6 jaar (32 uur)

Ben jij een ervaren leidinggevende in de kinderopvang die gelooft in de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang? En sta jij te popelen om die samenwerking echt vorm te gaan geven? Dan is deze baan als teamleider 0-6 jaar jouw kans!

 

Heb jij een pedagogische achtergrond en heb je ervaring in het aansturen van kinderopvang vestigingen? Heb jij een duidelijke visie op de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs en wil je die graag in praktijk brengen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Lees verder en solliciteer

 

Open sollicitaties

Op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang of een integraal kindcentrum? Op de website van Kinderopvang Morgen vind je meer vacatures. Kijk voor vacatures in het onderwijs op de website van SCO Delft e.o.