Inloggen

ParnasSys ouderportaal onderwijs

Ouders kunnen vorderingen van hun schoolgaande kind volgen via het ouderportaal van het leerlingvolgsysteem ParnasSys. Op het ouderportaal staan ook toetsresultaten en rapporten. Voor het ouderportaal heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Deze kunt u als ouder persoonlijk aanvragen via  administratie.maxhavelaar@scodelft.nl  Vermeld daarbij de naam en groep van uw kind.

 

Social Schools, de school app

Met deze app van onderwijs houden we u binnen een besloten internetomgeving op de hoogte van leuke gebeurtenissen in de groep van uw kind. De app Social Schools 3.0 kunt u gratis downloaden in de App Store (Apple) of in de Google Play store (Android). Of ga rechtstreeks naar de website. U kunt een activatielink opvragen via administratie.maxhavelaar@scodelft.nl  Vermeld daarbij de naam en groep van uw kind.

 

Kinderopvang Ouderapp

Een extra dag nodig of een dag ruilen? U regelt het allemaal zelf met onze handig app. Wij laten zo snel mogelijk weten of er op die dag plek is voor uw kind. Op de app sturen wij u ook berichtjes en foto’s, zodat u kunt meegenieten van de dag van uw kind op ons kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang.

 

De app kunt u gratis downloaden in de App Store (Apple) of in de Google Play store (Android). Zoek op ‘Konnect OuderApp’ voor de juiste app of download de Ouder app direct:

 naar de App Store of naar de Google Play store Heeft u geen smartphone of tablet? Ga dan naar rechtstreeks naar het kinderopvang ouderportaal.